Zine: focus

 

Een opdracht voor mijn opleiding voor het vak fotografie: het maken van een zine. Een zine is een zelf gepubliceerd, in kleine oplage uitgebracht boek, tijdschrift of website. Voor mijn zine heb ik gebruik gemaakt van afbeeldingen van mezelf en afbeeldingen van Pinterest, die ik vervolgens heb bewerkt.

Klik op de afbeelding om de zine te bekijken:

portret-1-web

 

 

 

Een klein onderzoekje naar mezelf. Wie ben ik?

Waarom ik er tijdens het maken van mijn zine voor koos om het de titel ‘focus’ te geven besefte ik eerst nog niet, maar achteraf gezien begrijp ik dat heel goed.
Dat jaar (sep 2015 – jun 2016) was voor mij een jaar van focussen.

Focus op mijn toekomst;
focus op dat wat ik loslaat;
focus verliezen;
focus verleggen:
focus op dat wat voor mij belangrijk is.

Het is voor mij een jaar geweest veranderingen beleven en staan voor het maken van ‘grote’ beslissingen.
Wat kan sowieso blijven, wat wil ik houden en wat laat ik vallen om het andere te kunnen kiezen?